200x zneužit svobodnou matkou

Posted on : | By : Martin Vanzura | In : , , , , ,

Sexuální vztah mezi čtyřicátnicí a dvanáctiletým chlapcem?


Deset měsíců trval nevyrovnaný sexuální vztah mezi svobodnou matkou, 36 letou Angelou Sullivanovou a dvanáctiletým spolužákem jejího syna.


Jak vyšlo u soudu najevo, k prvnímu styku Sullivanová chlapce musela opít. V dalších setkáních už byl aktviní a dokonce se v internetových diskusích chlubil svým zajímavým vztahem. Žena která zneužívala dvanáctiletého chlapce


Sullivanová nakonec otěhotněla a je velmi pravděpodobné, že právě se zneužívaným chlapcem.


Sullivanová si každý styk poznamenávala do svého deníčku. Podle soudu je třeba u Angely Sullivanové provést důkladné psychologické vyšetření.


Jakmile se o zneužívání chlapce dozvěděla veřejnost, rozlícení sousedé kameny rozbily okna bytu Sullivanové.


Učitelka která se neudržela


O tom že jsou ženy nakloněny sexu s mladými chlapci svědčí i nedávný případ u nás, kdy učitelka základní školy v Kladně v řijnu 2007 souložila s čtrnáctiletým žákem přímo v kabinetu. Učitelku však při sexu nachytala ředitelka a vztah rázně ukončila. Učitelka dostala hodinovou výpověď.


Hormony se mohou probudit předčasně


Ještě o rok mladší než zneužívaný chlapec byl Kevin Horváth, který koncem ledna utekl z výchovného ústavu a žil se svou patnáctiletou přítelkyní. Magazín Trutnovák k tomu dodává:



Dobrodružná povaha Kevina Horvátha je v jeho věku více než výjimečným zjevem. Nicméně sexuální styk dětí mězi sebou není u nás až tak ojedinělý. Před dosažením patnáctých narozenin u nás rodí více než dvacet školaček ročně, přičemž patnáct dalších se podrobuje interrupci. V případě Kevina jde spíše o romantický vztah, než o nezvládnutelné sexuální pnutí, jako tomu bylo u dvou chlapců v Novém Rychnově na Pelhřimovsku. Tito dva chlapci ve věku 12 a 13 let zavlekli čtrnáctiletou dívku do nepoužívaného objektu v obci a tam s ní proti její vůli souložili.