Další mimozemský kontakt, tentokrát v Praze

Posted on : | By : Martin Vanzura | In : , , ,

UFO bylo zrušeno, mimozemšťané zůstávají


59 let byly v Británii monitorovány neindetifikovatelné předměty (UFO). Ze všech případů, které byly úřadu nahlášeny, se nepodařilo objasnit pouhých 5 %. Ministerstvo obrany se proto rozhodlo zrušit tento úřad a ušetřit tím ročně zhruba 1,5 milionu korun. V rámci úspor šlo ministerstvo tak daleko, že zrušilo i telefonní linku, ba dokonce i emailovou schránku, kam bylo možné výskyt UFO hlásit.

Bývalý velitel zrušeného útvaru Nick Pope označil rozhodnutí ministerstva za pobuřující a konstatoval, že neidentifikovatelné objekty na obloze nemusí být vždy jen zelení mužíčci. "Ponecháváme sami sebe na pospas teroristickým útokům," prohlásil varovně pro deník The Sun.

Za vším je třeba vidět spiknutí


Skutečným důvodem je podle odborníků fakt, že pokud by nedošlo ke zrušení ministerstva, toto by bylo povinno zveřejnit přijaté dokumenty. Tomu se prý vláda hodlá vyhnout. Nyní bude možné zprávy o UFO po 30 dnech skartovat, což znamená, že nebudou k dispozici veřejnosti.

V USA se bojí vycházet po setmění


V USA se k takovému razantnímu kroku ještě neodhodlali. Stephenville v Texasu je neustálými ataky mimozemšťanů natolik ohrožováno, že jsou po městě vyvěšeny značky, zapovídající lidem v noci vycházet ven. Několik osob již totiž bylo mimozemšťany uneseno a doposud je jejich osud neznámý.

UFO a návštěvy mimozemšťanů se však nevyskytují pouze v USA. Celosvětová invaze mimozemšťanů již dosáhla takového stavu, že se mimozemšťané volně potulují po ulicích našich měst a obtěžují pokojné občany.

Podle našich zjištění jsou dokonce exkrementy, které mylně všichni zazlívají pejskařům, dílem vyměšujících mimozemšťanů, neboť veřejné záchodky jsou dnes placené a mimozemšťané naši měnu nemají.

UFO v Praze - mimozemšťané nás kontaktují?


Následující fotografií pořídil náš čtenář, který byl svědkem ataku mimozemšťanů. Mimozemšťané napadli pokojně jedoucí vůz a dožadovali se verbálního kontaktu. Jelikož u nás doposud žádný úřad na evidenci UFO neexistuje, není kam incident hlásit.

Autor fotografie netuší, o co mimozemšťanům šlo, protože se takticky vzdálil dříve, než jej stihli mimozemšťané kontaktovat.

Pokud jste se i vy stali obětí snahy mimozemšťanů o navázání kontaktu, neprodleně nás o tom informujte.